Wegens de aangepaste maatregelen door de regering, het RIVM (1), de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) en het KNGF (2) is het werk voor de fysiotherapeutische beroepsgroep vanaf maandag 23 maart nagenoeg geheel stil komen te liggen. Deze maatregelen houden waarschijnlijk stand tot 6 april, welke ook de datum is voor het weer aanvangen van scholen en kinderopvang, maar dat is waarschijnlijk wel nog aan verandering onderhevig. 

Ook Fysio van Andel is dus de komende periode niet beschikbaar voor fysieke afspraken, mede in overleg met de collegae bij mij in het pand hebben we de deuren ook echt gesloten. 

Dat houdt concreet in dat alle afspraken in de praktijk of op locatie niet doorgaan, maar in overleg tussen u en mij kunnen we wel een digitaal consult plannen. 

Op advies van de NZa en het KNGF krijgt ook Fysio van Andel een online oplossing voor video consultatie. Dat wordt op dit moment gekoppeld aan het EPD waardoor we door kunnen gaan met begeleiding op afstand. De noodzaak om directe toegankelijkheid fysiotherapie mogelijk te houden om onder andere huisartsen zorg te ontlasten in tijde van het corona visus is voor iedereen wel duidelijk. Daarmee wil ook Fysio van Andel de mogelijkheid om zorg aan te bieden open houden. 

De applicatie waar Fysio van Andel mee gaat werken heet PhysiTrack. 

PhysiTrack is een wetenschappelijk bewezen hulpmiddel voor fysiotherapie praktijken. Voorlichting, meetinstrumenten, 2.000 kristalheldere Nederlands gesproken oefenvideo’s, innoverend 3D-materiaal, videoconsultopties en uitkomstanalyse en dat alles ook in een handige gratis patiĆ«nten app.    Alle informatie wordt volgens de privacy wet, de AVG, versleuteld verstuurd en daardoor is er een veilige verbinding via de app mogelijk.    De app downloaden kan via deze link van PhysiApp.    Uitnodigingen worden verstuurd door de praktijk wanneer er een afspraak tot (video)consult gemaakt is.    Afspraken plannen blijft mogelijk via de bekende knop op deze site en ook via info@fysiovanandel.nl en 06-40876494

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Saxen Weimarlaan 56
1075 CE Amsterdam
06-40 876 494